PAKET
Välj vecka:

Längdåkningspaket fred-sönd

Här är det perfekta paketet för dig som vill ha allt-i-ett dvs boende, spårkort och halvpension! När du anländer till Gesundaberget och den magiska naturen runt om så har vi förberett allt. Du bor på skilodge i ett dubbelrum inkl sänglinne och handduk och på morgonen hittar du din frukostpåse i det gemensamma köket. I allrummet kan du njuta av TV och den magiska utsikten över Siljan medans du laddar för en dag i skidspåret. Vi erbjuder ca 20 km längdspår för klassisk stil som spåras dagligen om vädret tillåter. Lunch intar du i Värdshuset. Med brasan sprakande i kaminen är det ett varmt och skönt avbrott när vinterkylan biter i kinderna. Kvällen kan avslutas med bastu på Lodgen för att mjuka upp stela och trötta leder inför morgondagens bravader eller varför inte njuta av någon lokalproducerad dryck i Värdshuset, vill du känna historiens vingslag från Sollerön så prova vikingarnas egen dryck mjöd.

Paketet innehåller boende i dubbelrum, sänglinne, halvpension och spårkort för 2 vuxna. Pris 2690:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Längdåkningspaket fred-sönd

Här är det perfekta paketet för dig som vill ha allt-i-ett dvs boende, spårkort och halvpension! När du anländer till Gesundaberget och den magiska naturen runt om så har vi förberett allt. Du bor i Stuga inkl sänglinne och handduk och frukosten består av en frukostpåse som levereras till stugan. I det rymliga allrummet du njuta av TV och den magiska utsikten över Siljan medans du laddar för en dag i skidspåret. Vi erbjuder ca 20 km längdspår för klassisk stil som spåras dagligen om vädret tillåter. Lunc intar du i Värdshuset. Med brasan sprakande i kaminen är det ett varmt och skönt avbrott när vinterkylan biter i kinderna. Kvällen kan avslutas med bastu för att mjuka upp stela och trötta leder inför morgondagens bravader eller varför inte njuta av någon lokalproducerad dryck i Värdshuset, vill du känna historiens vingslag från Sollerön så prova vikingarnas egen dryck mjöd.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, halvpension och spårkort för 4 vuxna. Pris 4890:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket fred-sönd, rum

I detta paket ingår boende för 2 vuxna och 2 barn och liftkort för två dagar. Du bor på Lodgen i ett 4-bädds rum inkl sänglinne och handduk. Du kan välja rum med utsikt mot backen med liv och rörelse eller med lugna Siljan i bakgrunden. På Lodgen har du tillgång till gemensamt kök för självhushåll, allrum med bord och stolar samt soffgrupper som bidrar till skönt häng efter en lång dag i backen. Ett besök i bastun för stela och trötta muskler är ett måste. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan som har enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i 4 bäddsrum, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 3990:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket fred-sönd, stuga

I detta paket ingår boende i stuga för två vuxna och två barn och liftkort för två dagar. Du bor i Stuga inkl sänglinne och handduk, de är utrustade för självhushåll och självklart finns det bastu. I det rymliga allrummet startar du dagen medans du njuter av TV och den magiska utsikten över Siljan. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan med enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 4390:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket tors-sönd, rum

I detta paket ingår boende i vår skilodge för 2 vuxna och 2 barn och liftkort i tre dagar. Du kan välja rum med utsikt mot backen med liv och rörelse eller med lugna Siljan i bakgrunden. På skilodgen har du tillgång till gemensamt kök för självhushåll, allrum med bord och stolar samt soffgrupper som bidrar till skönt häng efter en lång dag i backen. Ett besök i bastun för stela och trötta muskler är ett måste. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan som har enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i 4 bäddsrum, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 5490:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket tors-sönd, stuga

I detta paket ingår boende i stuga för två vuxna och två barn och liftkort för 3 dagar. Du bor i Stuga inkl sänglinne och handduk, de är utrustade för självhushåll och självklart finns det bastu. I det rymliga allrummet startar du dagen medans du njuter av TV och den magiska utsikten över Siljan. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan med enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 5990:-

För att boka, välj vecka överst i sidan
Powered by: dlbookit

Version=9.5.6708.25135