PAKET
Välj vecka:

Julbordspaket

Julbordspaket: inkl traditionelltjulbord för två personer, boende dubbelrum skilodge 1 natt, sänglinne, frukostpåse. Frostigt Siljan, snötäckta pister, trädtoppar och solnedgång över berget och siljan . Kom i stämning inför julen med julbord hos oss på Gesundabergets värdshus. Ni anländer till Gesundabergetsskilodge på eftermiddagen. Ta en vintrig promenad upp på berget eller sätt på längdskidorna och tar en tur. Eller bara koppla av. Kom och ta en varm glögg i baren innan. Därefter tar ni för er av vårt hemlagade dignande Julbord på värdshuset med dess läckerheter. Dessa datum har vi Julbord: 1, 2, 7, 8, 9, 14, 15, 16 december

Paketet innehåller boende i dubbelrum, sänglinne, frukostpåse, Julbord för 2 vuxna. Pris 1490:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Längdåkningspaket fred-sönd

Här är det perfekta paketet för dig som vill ha allt-i-ett dvs boende, spårkort och helpension! När du anländer till Gesundaberget och den magiska naturen runt om så har vi förberett allt. Du bor på skilodge i ett dubbelrum inkl sänglinne och handduk och på morgonen hittar du din frukostpåse i det gemensamma köket. I allrummet kan du njuta av TV och den magiska utsikten över Siljan medans du laddar för en dag i skidspåret. Vi erbjuder ca 20 km längdspår för klassisk stil som spåras dagligen om vädret tillåter. Lunch- och middagsbuffén intar du i Värdshuset. Med brasan sprakande i kaminen är det ett varmt och skönt avbrott när vinterkylan biter i kinderna. Kvällen kan avslutas med bastu på Lodgen för att mjuka upp stela och trötta leder inför morgondagens bravader eller varför inte njuta av någon lokalproducerad dryck i Värdshuset, vill du känna historiens vingslag från Sollerön så prova vikingarnas egen dryck mjöd.

Paketet innehåller boende i dubbelrum, sänglinne, helpension och spårkort för 2 vuxna. Pris 2690:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Längdåkningspaket fred-sönd

Här är det perfekta paketet för dig som vill ha allt-i-ett dvs boende, spårkort och helpension! När du anländer till Gesundaberget och den magiska naturen runt om så har vi förberett allt. Du bor i Stuga inkl sänglinne och handduk och frukosten består av en frukostpåse som levereras till stugan. I det rymliga allrummet du njuta av TV och den magiska utsikten över Siljan medans du laddar för en dag i skidspåret. Vi erbjuder ca 20 km längdspår för klassisk stil som spåras dagligen om vädret tillåter. Lunch- och middagsbuffén intar du i Värdshuset. Med brasan sprakande i kaminen är det ett varmt och skönt avbrott när vinterkylan biter i kinderna. Kvällen kan avslutas med bastu för att mjuka upp stela och trötta leder inför morgondagens bravader eller varför inte njuta av någon lokalproducerad dryck i Värdshuset, vill du känna historiens vingslag från Sollerön så prova vikingarnas egen dryck mjöd.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, helpension och spårkort för 4 vuxna. Pris 4890:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Midvinterblotpaket

Midvinterblotspaket: inkl entrebiljetter för 2 personer, boende i dubbelrum på skilodge, sänglinne, städning. Förgyll vintern med Dalarnas populäraste julshow tillsammans med vänner och kollegor! Upplev en helt nyskriven föreställning i tre akter medan ni avnjuter en utsökt trerätters middag på Tomteland som ligger gångavstånd till ditt boende. Dessa datum är det Midvinterblotsshow på Tomteland 16, 17, 23, 24, 30 November och 1, 7, 8, 14, 15, 20, 12 December

Paketet innehåller boende i dubbelrum, sänglinne,frukostpåse, 3-rättersmiddag och showbiljett för 2 vuxna Pris 2390:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Tomtelandspaket, rum

Tomtelandspaket: inkl entrebiljetter för 2 vuxna och 2 barn, boende, sänglinne, städning. Tomteland -en sagovärld på riktigt! I de djupa skogarna strax utanför Mora ligger Sagolandet Tomteland. Bland höga berg, glittrande sjöar och vattenfall ligger Tomtens hus bland andra sagolika byggnader i Tomtens by. Här finns också Trollrike, Sagotorget, Älvornas skog, den Förtrollade skogen, Häxans hus och andra magiska platser som du hittills bara besökt i sagorna, men här är allt på riktigt och du dras in i äventyret i en värld befolkad av älvor, troll, tomtar och andra spännande sagofigurer. Med detta paket får ni bo gångavstånd till Tomteland i vårt nyrenoverade 4 bäddsrum i skilodgen eller boka paketet under med stuga istället ni väljer.

Paketet innehåller boende i 4 bäddsrum, sänglinne, Tomtelandsentré för 2 vuxna och 2 barn. Pris 3210:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Tomtelandspaket, stuga

Tomtelandspaket: inkl entrebiljetter för 2 vuxna och 2 barn, boende 4 bäddstuga i två nätter, sänglinne. Tomteland -en sagovärld på riktigt! I de djupa skogarna strax utanför Mora ligger Sagolandet Tomteland. Bland höga berg, glittrande sjöar och vattenfall ligger Tomtens hus bland andra sagolika byggnader i Tomtens by. Här finns också Trollrike, Sagotorget, Älvornas skog, den Förtrollade skogen, Häxans hus och andra magiska platser som du hittills bara besökt i sagorna, men här är allt på riktigt och du dras in i äventyret i en värld befolkad av älvor, troll, tomtar och andra spännande sagofigurer. Med detta paket får ni bo gångavstånd till Tomteland i vårt nyrenoverade 4 bäddsstuga.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, Tomtelandsentré för 2 vuxna och 2 barn. Pris 3670:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket fred-sönd, rum

I detta paket ingår boende för 2 vuxna och 2 barn och liftkort för två dagar. Du bor på Lodgen i ett 4-bädds rum inkl sänglinne och handduk. Du kan välja rum med utsikt mot backen med liv och rörelse eller med lugna Siljan i bakgrunden. På Lodgen har du tillgång till gemensamt kök för självhushåll, allrum med bord och stolar samt soffgrupper som bidrar till skönt häng efter en lång dag i backen. Ett besök i bastun för stela och trötta muskler är ett måste. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan som har enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i 4 bäddsrum, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 3990:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket fred-sönd, stuga

I detta paket ingår boende i stuga för två vuxna och två barn och liftkort för två dagar. Du bor i Stuga inkl sänglinne och handduk, de är utrustade för självhushåll och självklart finns det bastu. I det rymliga allrummet startar du dagen medans du njuter av TV och den magiska utsikten över Siljan. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan med enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 4390:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket tors-sönd, rum

I detta paket ingår boende i vår skilodge för 2 vuxna och 2 barn och liftkort i tre dagar. Du kan välja rum med utsikt mot backen med liv och rörelse eller med lugna Siljan i bakgrunden. På skilodgen har du tillgång till gemensamt kök för självhushåll, allrum med bord och stolar samt soffgrupper som bidrar till skönt häng efter en lång dag i backen. Ett besök i bastun för stela och trötta muskler är ett måste. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan som har enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i 4 bäddsrum, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 5490:-

För att boka, välj vecka överst i sidan

Weekendpaket tors-sönd, stuga

I detta paket ingår boende i stuga för två vuxna och två barn och liftkort för 3 dagar. Du bor i Stuga inkl sänglinne och handduk, de är utrustade för självhushåll och självklart finns det bastu. I det rymliga allrummet startar du dagen medans du njuter av TV och den magiska utsikten över Siljan. Väl ute i backen erbjuder vi snöfyllda nypistade backar, om Kung Bore är givmild, med en fallhöjd på 270 meter och 11 nedfarter. Vill du prova något annat så finns snöskor och hyra i Kattis Kafe och varför inte ta en promenad ner till Tomten. Vill du njuta av maten och fikat vi erbjuder på anläggningen så finns Toppstugan med enklare mat men en vidunderlig utsikt över Siljan, Värdshuset med sprakande brasa, lunchbuffé och barhäng samt Kattis Kafé med varm choklad, smörgås och fika.

Paketet innehåller boende i stuga, sänglinne, liftkort och keycard för 2 vuxna och 2 barn. Pris 5990:-

För att boka, välj vecka överst i sidan
Powered by: dlbookit

Version=9.5.6708.25135